Wij leveren uw kopieën in de vorm en het materiaal dat u wenst!

Particulieren, bedrijven, zelfstandigen, verenigingen en scholen zijn allemaal welkom in Kantoro in Tienen voor alle soorten kopieën.

Formaten en levering

Uw kopieën kunnen in alle vormen en maten worden geleverd, zoals recto/verso, zwart-wit/kleur, alle formaten tot A0 en planafdrukken. U kan het origineel ook digitaal meegeven via usb-stick, cd-rom en sd-card of simpelweg via e-mail. Wij ontvangen dit het liefst in PDF-formaat. Vervolgens kan u nog opteren om in te binden (lijmen of ringen), te plastificeren, nieten, plooien, op maat te snijden of het document te laten vergroten/verkleinen. Qua kopieermateriaal kan u dan weer kiezen uit (gekleurd) papier, (gekleurd) karton, plastic slides en zelfklevend papier.

U ziet het: genoeg opties en een kwaliteitsvolle service voor al uw kopieerwerk!

De kwaliteiten van Kantoro

Maar u kan ook bij ons terecht voor het drukken van bijvoorbeeld flyers of affiches. Ook hebben wij een catalogus van meer dan 18.000 kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, luxeartikelen, schoolgerief en verpakkingsmateriaal die u desnoods online kan bestellen. Ontdek vlug onze webshop en blijf op de hoogte van al onze acties en promoties via onze sociale media!

Wenst u meer informatie, contacteer ons dan via ons contactformulier of telefonisch op het nummer 016/82 62 20.

Back to Top