Luxeartikelen met de sterkste designs om uw dagen op kantoor op te fleuren

Sinds kort biedt Kantoro in Tienen ook een gamma aan luxeartikelen zoals balpennen, vulpennen, kleine lederwaren, aktetassen, lederen agenda’s aan. Zo worden de dagen op kantoor opgefleurd!

Ga voor een stijlvol design in alles wat u doet

Ook op vlak van luxeartikelen heeft Kantoro voor U een ruime keuze gemaakt. Hierbij hebben wij een selectie gemaakt van enkel de beste en mooiste merken:

Deze luxeartikelen van smetteloze kwaliteit helpen u om een zicht te geven over uw wekelijkse planning. Ze zijn allemaal ontworpen met een prachtig design en uit oerdegelijk materiaal. Uw dag op kantoor of school ziet er meteen een pak leuker uit!

De kwaliteiten van Kantoro

Kantoro in Tienen levert uiteraard niet enkel kwaliteit op vlak van luxeartikelen, maar ook als het aankomt op ons aanbod van meer dan 18.000 kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, schoolgerief en verpakkingsmateriaal. Daarbovenop kunnen wij u helpen met kopieën en drukwerk. Ook hier bieden wij altijd de beste klantenservice aan!

Ontdek dus vlug wat wij u te bieden hebben via onze catalogus of webshop! Nog vragen? Contacteer ons gerust via ons formulier of telefonisch via 016/82 62 20. 

Back to Top