Kwalitatieve producten snel geleverd met de glimlach!

Met een assortiment aan 18.000 kwalitatieve producten kan Kantoro in Tienen sowieso beantwoorden aan uw behoeften. Maar ons bedrijf is zoveel meer dan dat.

De troeven waar we trots op zijn

Ons uitgebreid gamma aan kantoorbenodigdheden en – meubelen, allerhande luxeartikelen, schoolgerief en verpakkingsmateriaal is alvast een feit. Maar daarbovenop kan u ook rekenen op een vriendelijke bediening met de glimlach en een snelle levering. Verder garanderen wij de beste en scherpste prijzen, en een grote flexibiliteit qua service. Kantoro in Tienen bestaat reeds sinds  2003 en sindsdien hebben wij onze troeven enkel verder uitgespeeld. Ons team (Annemie, Caroline, Sofie, Laetitia, Nancy, Chiara) staat dan ook altijd voor u klaar!

Ontdek op deze website wie wij zijn

U vindt al onze kwalitatieve producten netjes opgesomd in onze catalogus. Wij hebben ook een webshop waar u online kan bestellen onder speciale voorwaarden. Kantoro in Tienen biedt op regelmatige basis acties & promoties aan, hou hiervoor zeker ook onze sociale media in het oog.

Indien u graag een gedrukte catalogus wil ontvangen, een afspraak wil met onze vertegenwoordiger of simpelweg extra vragen heeft, dan kunt U ons altijd vrijblijvend contacteren. Wij doen er alles aan om u te helpen!

Back to Top