Ludiek schoolgerief van de beste merken

Het is niet altijd even leuk om (opnieuw) naar school te vertrekken. Fleur daarom uw eigen dag of de dag van uw kleinsten op met het ludiek assortiment aan schoolgerief van Kantoro in Tienen.

Aan de slag!

Ga vandaag nog aan de slag met het schoolgerief van Kantoro! Wij verkopen onder meer ringmappen, elastomappen, kaftpapier, schriften, cursusblokken, pennenzakken, potloden, stiften, pennen, calculators en veel meer! Wij hebben verschillende gekende en betrouwbare merken opgenomen in ons breed aanbod:

Heb meer plezier op school met onze pennen, agenda’s en schrijfwaren! U zal zeker vinden wat u zoekt in ons assortiment van meer dan 18.000 kantoorartikelen.

De kwaliteiten van Kantoro

Bekijk zeker ook eens wat wij te bieden hebben op vlak van kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, luxeartikelen en verpakkingsmateriaal. Het grootste deel van onze kantoorartikelen kan u via de webshop kopen. Ook voor kopieën en drukwerk kunnen wij u zeker van dienst zijn! Volg ons zeker op onze sociale media om op de hoogte te blijven van onze acties en promoties.

Hebt u vragen of wenst u een afspraak met een vertegenwoordiger? Geef dan zeker een seintje via ons formulier of telefonisch met het nummer 016/82 62 20.

Back to Top